Els ponents a la presentació de XarSmart

Qui són els ponents a la presentació de XarSmart?

Dr. Miguel Angel Suoto, director Àrea de Desenvolupament de Negoci i Innovació a IDIBELL i director XarSMART
Amb un bagatge de més de 20 anys com directiu en el sector Healthcare amb àmplia experiència en la transferència dels resultats de l’investigació a l’empresa. Fundador d’una de les primeres start-ups de productes sanitàries creada a Espanya.

Dr. Gabriel Capellà Munar, director a IDIBELL, Ex-Vicedirector d’Investigació en Innovació del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Pioner en la implantació d’unitats de genètica del càncer i proves moleculars del càncer hereditari a Espanya. Cofundador spin-off VCN Biosciences (Teràpies basades en virus oncolítics).

Francesc Josep Belver i Vallés, primer tinent alcalde a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Gisela Gallego, és Cap Unitat Desenvolupament de Negoci a IDIBELL.

Dr. Antonio Parente, president i cofundador GP Pharma, Ex-vicepresident ASEBIO, BioCat, Ex-president i cofundador Catalonia Bio. Amb experiència amplia a indústria farmacèutica, ocupant càrrecs de direcció a diverses empreses del sector. Membre del Industry Board de XarSMART.

Eduard López, director general Grup Inibsa: ha liderat l’expansió com a segon productor mundial d’anestèsia dental i obtenció d’aprovacions reguladores en més de 60 països i amb més de 20 anys d’experiència en el sector farma en direcció general, direcció financera i consultoria de processos i sistemes. Membre del Industry Board de XarSMART.

Neus Olea, Responsable Departament Tècnic i Relacions Externes AEBALL (Associació Empresarial Hospitalet i Baix Llobregat): Inclou 3.700 empreses i 51.000 llocs de treball. Responsable de donar suport a les entitats en impuls de la innovació, internacionalització, cerca de finançament i foment de la cooperació empresarial, amb focus en l’establiment d’aliances. Membre del Industry Board de XarSMART.

Jaume Amat, Fundador BioEmprèn: consultora des d’on ha cofundat més de 10 empreses. Director General i cofundador RobSurgical: cirurgia robòtica mínimament invasiva, Ex-President de CataloniaBio & HealthTech. Membre del Industry Board de XarSMART.

Dra. Laia Traveset, Cap Unitat d’Innovació IDIBELL i Promotor de XarSMART.

Pablo Estañol, Innovation Project Manager IDIBELL i Promotor XarSMART.